092 77 89 46092 77 89 46

Voor alle werken tot uw dienst!

092 77 89 46092 77 89 46
092 77 89 46092 77 89 46

Installatie en renovatie van sanitaire installaties
EHBW helpt u met al uw sanitaire problemen

Een lekkende kraan komt vaak voor in een woning en in eerste instantie gaat men hier niet veel aandacht aan besteden. Toch kan dit op jaarbasis zorgen voor heel wat waterverlies en bijgevolg ook een hogere waterfactuur. Dit is slechts één van de opdrachten waarvoor u bij EHBW terecht kunt want voor alle sanitaire werken kunt u op ons een beroep doen.

Van kleine klus tot totaalrenovatie

Of het nu gaat om een volledige badkamerrenovatie of over het plaatsen van een boiler of ketel, bij EHBW wordt er steeds gezorgd voor een piekfijne afwerking en correcte uitvoering tegen een eerlijke prijs. Zaakvoerder Sven Delporte zorgt zelf voor de uitvoering en opvolging. Bij grotere werken aan sanitaire installaties regio Gent doen wij beroep op zeer betrouwbare onderaannemers.

Snelle interventie

Als professioneel vakman zorgen wij voor perfect werkende sanitaire installaties regio Gent en omstreken. We voorzien al het nodige materiaal en beschikken over de nodige werktuigen om alle opdrachten snel maar zorgvuldig uit te voeren. Wenst u meer informatie of advies? Neem dan meteen contact op. Bekijk ook onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!


één aanspreekpunt!


oplossingen op maat


vrijblijvende offertes