092 77 89 46092 77 89 46

Voor alle werken tot uw dienst!

092 77 89 46092 77 89 46
092 77 89 46092 77 89 46

Klusjesman voor alle taken
Stel die vervelende taken in en rondom uw woning niet langer uit

Een woning heeft jaar na jaar onderhoud nodig. Al die vervelende klussen zijn vaak taken die men uitstelt omdat er te weinig tijd voor is. Dit kan resulteren in problemen na verloop van tijd zoals verstoppingen, afbladdering, geurhinder,… Voorkom dit en laat al uw klussen uitvoeren door klusjesman EHBW te Gent.

Algemeen onderhoud

U kunt bij ons terecht voor het algemeen onderhoud van uw woning: kuisen dakgoten, putjes, kleine herstellingen van lekken, …
Maar ook voor algemene schrijnwerken, sanitaire werken en elektriciteit is EHBW uw “partner in crime”.

Oplossing op maat

Bij EHBW wordt steeds gezorgd voor een oplossing op maat. U kunt met al uw vragen bij ons terecht en wij helpen u zeker verder. Indien nodig geven wij u de gegevens van collega’s door indien wij zelf niet in staat zijn om de opdracht snel uit te voeren. Ook voor de grotere werken zoals het leggen van afvoerleidingen, waterputten, septische putten, grondboringen, ... bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact

U kunt ons steeds vrijblijvend contacteren voor informatie over onze diensten. Ook voor advies staan wij steeds paraat. Ontdek onze service en wij worden zonder twijfel uw vaste klusjesman uit Gent!


één aanspreekpunt!


oplossingen op maat


vrijblijvende offertes