092 77 89 46092 77 89 46

Voor alle werken tot uw dienst!

092 77 89 46092 77 89 46
092 77 89 46092 77 89 46

Zelfstandig elektricien met ruime ervaring
EHBW helpt u met raad en daad!

Hebt u een nieuwe luchter gekocht maar is het plaatsen ervan toch net iets moeilijker dan u voorzien had? Zijn uw leidingen of stopcontacten totaal verouderd en niet meer conform? Of wilt u uw buitenverlichting laten aanpassen? Doe dan beroep op elektricien EHBW te Gent.

Van kleine lamp tot volledige vernieuwing van verlichting

Zowel de vernieuwing van een kleine lamp als het aanpassen van oude verlichting naar LED nemen wij voor onze rekening. Er wordt gewerkt met Niko, een betrouwbaar merk dat enkel kwaliteit levert. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie kunt u ons inschakelen.

Persoonlijk contact

EHBW is een kleine firma zodat er steeds direct contact is tussen de zaakvoerder en de klant. Er kan dan ook een perfecte opvolging gegarandeerd worden. Bij problemen of vragen kunt u bovendien steeds contact opnemen en krijgt u ook direct een passend en correct antwoord.

Contact

Hebt u vragen over uw elektriciteit? Wenst u in contact te komen met een elektricien uit Gent die van aanpakken weet en u direct verder zal kunnen helpen? Twijfel dan niet en bel of mail ons vandaag nog! Contacteer ons gerust met uw vraag, EHBW helpt u met raad en daad.


één aanspreekpunt!


oplossingen op maat


vrijblijvende offertes